Ons gebouw.

Wij zijn heel erg blij met onze huidige locatie op het Piushof. Wij weten dat dit pand binnen afzienbare tijd gesloopt gaat worden. Voor komend schooljaar kunnen we gelukkig gebruik blijven maken van ons gebouw.

Er zijn veel ouders en leerlingen die enthousiast zijn over ons onderwijs. Dit zorgt er voor dat dit schoolgebouw niet groot genoeg zal zijn om alle leerlingen volgend schooljaar te huisvesten.

We zijn op zoek naar een oplossing om voor alle leerlingen een goede plek te vinden.

Schoolgebouw

Een tweede locatie

Aantal leerlingen

Wij zijn ontzettend blij dat zo veel ouders en leerlingen hun weg al naar onze school weten te vinden.

Dit stelt ons echter wel voor een dilemma: nemen wij een beperkt aantal leerlingen aan, omdat onze locatie gebonden is aan een maximaal aantal leerlingen of kiezen wij voor een extra locatie waardoor wij een plek hebben voor alle geïnteresseerden? Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, hebben wij gekozen voor het tweede en zal er volgend jaar een tweede locatie worden geopend. We streven er naar dat we voor iedereen een plek hebben volgend schooljaar.