Ons gebouw.

Wij zijn heel erg blij met onze huidige locatie op het Piushof. Wij weten dat dit pand binnen afzienbare tijd gesloopt gaat worden. Voor komend schooljaar kunnen we gelukkig gebruik blijven maken van ons gebouw.

Er zijn veel ouders en leerlingen die enthousiast zijn over ons onderwijs. Dit zorgt er voor dat dit schoolgebouw niet groot genoeg zal zijn om alle leerlingen volgend schooljaar te huisvesten.

We zijn op zoek naar een oplossing om voor alle leerlingen een goede plek te vinden.

Schoolgebouw

Onze tweede locatie: De Pas

Averbodestraat 19, Helden

Dit schooljaar zijn wij samen met Basisschool De Pas gestart op de Averbodestraat 19 in Helden. Na de herfstvakantie heeft Basisschool De Pas een prachtig nieuw gebouw betrokken, waardoor wij het gehele pand tot onze beschikking hebben gekregen waar wij nog even door kunnen groeien.

De leerlingen werken ontzettend hard om ook dit gebouw weer een Buurtcollege look and feel te geven en de eerste resultaten zijn al veelbelovend.

Wij zijn ontzettend blij dat zo veel ouders en leerlingen hun weg naar onze school weten te vinden.

Dit stelt ons echter wel voor een dilemma: nemen wij een beperkt aantal leerlingen aan, zodat ons team geleidelijk kan groeien en wij onze coaches goed kunnen opleiden of is er voor iedereen een plekje op onze school, maar is ons team voor deze grote hoeveelheid instroomleerlingen nog niet helemaal klaar? Op dit moment kiezen we er daarom voor om alle groep-8-leerlingen aan te nemen die passen binnen ons schoolprofiel (regulier vmbo-t/havo/vwo). Zij-instroomleerlingen komen op een wachtlijst. Afhankelijk van de hoeveelheid groep-8-leerlingen die zich aanmeldt, is er dan al dan niet plek voor zij-instroomleerlingen.